Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

May 8, 2013

pengumuman pengumuman

as salam dan hi semua ,

yuyu cuma nk share keseronokan yuyu dengan dunia baru yuyu skrg.
teruja sgt melayari hidup setiap hari,

hikhik.
hover kan intro.

actually , yuyu nk announce yang yuyu dh jadi premium beautiful agent yang kiut kat semua.
hari ni yuyu xnk share pape sgt psl PB corset or produk lain sebab ada lagi satu perkara yang paling dan terpaling best yang yuyu nk kawan2 yuyu tahu.

tettttt...


teheeee...
untuk yang berminat nk tahu tentang premium beautiful corset blh pm/ wasap yuyu
0199815078kalau suke , like la ;p

5 comments:

Farrah Diana said...

congrats dear :)

ettyzukhair said...

hehe...kan betul!..so dh confirm lah spotting aritu tanda2 dia nak lekat..take care bebeh!!..congrats...

yuyu jannah said...

thanks @farrah....hihi

yuyu jannah said...

thanks etty..hehe

mama leen said...

wah tahniah ye..