Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

December 5, 2012

mari belajar bahasa baby


Salam sayang buat semua pembaca yang gojes,
Cubaan yg x ingat kali ke berapa untuk update blog . sbnrnya setiap hari pun update blog, tapi taip backspace, taip backspace.. paling murni, menaip tanpa backspace tapi simpan entry dlm draft sbb rasa tulisan sangat tidak bermoral untuk dipublish. Hari ni, secara x sengaja, tertengok filem "Istanbul aku datang". Sweet sgt lisa surihani dalam cerita tu. Kaitannya dgn semangat yuyu menulis hari ni adalah sebab, lisa pun menulis blog.weee comel sgt. "Xoxo, D. Publishhhh".. comel sgtsgt.
Pasni nk buat XOXO, yuyu. Hehe plagiat.

 
Hari ni yuyu bukan nak tulis review pasal Istanbul aku datang atau lisa surihani yang comel tu.
Intro je ada kaitan skit.
Seperti biasa, setiap hari FB akan menjadi santapan mata, santapan rohani walaupun secara ikhlas atau x.
Ye la, xkan nk buka email sampai sehari pastu baca email yang sama sampai boleh hafal kan.
Haruslah x.
Klik dari satu page ke satu page.
Terjumpa satu page comel

teringat pulak masa Hafiz kecik dulu, language dia yang yuyu dan hubby cam sgt
"ngge - lapar (nak susu). 
"gereeee' - rimas.
ouh comelness

 
Ibu2 muda dan ibu paramuda, sila lah berkunjung ke page baby language tu.
Mesti menyeronokkan

 

 
Sekian untuk entry xde simetri untuk hari ini.
Terima kasih buat yang sudi membaca dan komen.

sebelum terlupa,
XOXO, yuyu

kihkihkih

 

 
kalau suke , like la ;p

1 comment:

Noli@Ibu Wafa said...

comey jer entry kamu neh..hihi