Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

October 31, 2012

mengidam lagi ke yang?

cite lucu malam tadi, masa kitorang otw balik dari mesra mall.. hubby tiba2 je cakap

hubby :"abg rasa nak makan asam la"
yuyu : dekat stesen petronas mst ada jual kot
hubby : ha ah, dekat petronas (laju je jawab)

terus je hubby meluru ke stesen petronas yang paling dekat.. pastu cepat2 turun g cr asam..
x sampai 5minit hubby masuk dalam kete sambil bwk sebungkus mangga potong. x tny banyak, hubby terus buka dan ngap ngap.. yuyu x smpt ckp pape, tp hubby yang bersuara dulu

"tekak abg rasa nak makan masam2 la "

yuyu diam je, senyum dalam hati... habis sebungkus mangga tu hubby makan sorang2 dalam perjalanan balik ke rumah. yuyu nk makan x sampai hati pulak..kang x cukup pulak. dalam hati yuyu "mengidam ke hubby aku ni??" peod lambat lagi. kalu dh lewat tu blh la buat upt ke apa. hummmm.. mainan perasaan betul la.

tapi kalau betul pregnant, ni baru bulan 10. bulan yang sesuai untuk dapatkan baby girl bulan 11 dgn bulan 12. ish ish...

xpela, ada ke xde, yuyu terima je :))

kalau suke , like la ;p

3 comments:

Cik Emie said...

Haha comel lah mcm btol2 mengidam je hubby kak yuyu ;) nk gegel lak ek? Emi pon nk gegel..haa 1lg kalo preggy stat bln12 best la sbb maternity leave sambung ngn cuti sekolah hujung thun hehe :)

Nadiah Sidek said...

jangan-jangan memang ada 'isi' :)

JIVEBUMZ said...

haa mana tau kan?? tah2 betul2 ade isi.. cepatla yuyu pi test ekekeke