Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

October 8, 2012

hasil dengan says.com

alhamdulillah, rezeki untuk budak kecik ada lagi.
baru2 ni yuyu aktif skit share iklan dari says.com ni.. antara korang semua mesti ada yang rajin tolong klik iklan says yuyu kan.??? terima kasih daun keladi. lain kali kelik lagi tau.

yuyu ni jenis mood yang timbul tenggelam. bila ada mood , rajin la yuyu share iklan2 ni.bila mood dh ke laut, x terusik la jawabnye.. sebenarnya kekangan masa jugak faktor yuyu jd mcm ni.hihi..xnk mengaku  salah sendiri.

says.com ni sesuai untuk org2 yang bukan blogger tegar yg rajin update blog dan nuffnang mcm malas nk berbaik2. jd BE nk x nk je lah berkelip..hihi sudahnya says.com la pengganti nye. sambil ber FB, sambil berblogging ( betul2 sambil) ada la masyuknye jugak kan.. merajuk

kalau x silap yuyu, ni kali ke 3 yuyu cash out says.com yuyu ni. earning x la sampai beratusan ringgit yang membolehkan yuyu beli kan hubby hadiah sebijik ducati. pang!!! contoh melampau

tapiiiiiii bolehla jugak yuyu belikan kereta(stroller) baru untuk hafiz...hehehe. memandang dulu,masa hafiz kecik, yuyu beli stroller yang mmg sesuai untuk newborn. stroller yang boleh bg baby baring lurus  tanpa bengkang bengkok dalam tu. sekarang bila hafiz dh besar, dia dh xnk duduk dlm stroller tu. dan sebagai mama dan papa yang comel kepada muhammad hafiz yang sgt aktif tu, kami terpaksa memikirkan untuk membeli satu stroller baru untuk hafiz. yuyu dgn suami ni mmg jenis berkira skit ..jd punyalah kami pilih stroller yang ohsem tapi harga yang sgt murah. huhu.. sambil2 duk pilih2 tu, yuyu dpt notice yang yuyu dh boleh cash out says.com .apa lgi, laju je la tgn yuyu ni klik perkataan cash out tu... x sampai semniggu pun duit dh tersedia dalam akaun.pantas dan tuntas sekali kan??

hihi..

ini la stroller baru hafiz yang ohsem tu.
brand my dear kalau x silap
harga, murah je

jadi, kalau ada sape2 yg teringin nk berkenalan dgn says.com ni boleh klik link bawah ni

klik SINI dan register.free je pun..

pastu kalau rajin, tlg la klik iklan yuyu bawah ni  :))
blackmores kalau suke , like la ;p

3 comments:

mama leen said...

bestla hafiz ye.. ada stroller baru.. jenis macam ni senang ckit.. ringan.. mama punya pun murah gak.. tapi praktikal

yuyu jannah said...

memang praktikal sgt stroller ni mama leen, ringan, pastu kecik dan muat dalam kete kecik kami..huhu...

JIVEBUMZ said...

cantik stoller tu ok la utk budah besar kan

eh macam best plak says.com nie.. dah 3 kali cashout ko.. hehe hebat nie.. so kalo pakai nuffang boleh pakai says.com jugak ker? maksud akak pakai 2-2 iklan..hahaha tamak nie