Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

September 26, 2012

kelas batal



yeay kelas batal. bukankan notis kelas batal menjadi kesukaan pelajar di ipt?? sila setuju cepat.

bila kelas dh batal, makanya ptg ni adalah hari untuk berhorey di rumah. mmm kan best kalau hafiz ada kat sini, boleh yuyu ajak main kejar2 ke, baca buku ABC sama2 ke, atau masak makanan sedap2 untuk hafiz... tp, tu semua KALAU..

kalau pg td, dh masak breakfast nasi goreng untuk seisi rumah, tengahari ni yuyu berjaya buat bihun tomyam, tahniah untuk diri sendiri. first time kot yuyu masa sejak 8 bulan berada di TM ni.. selama ni asyik makan masakan org lain je.. memalukan betul si yuyu ngek ni..hihi

hari ni misi menjahit akan diteruskan sbb semangat tgh berkobar2.

pesanan untuk anak dan anak mak mertua,
mama mish u very much! :(kalau suke , like la ;p

3 comments:

Izan Ishak said...

salam singgah yuyu...

dah lama tak ke sini... tgh study rupanya ye yuyu. demi anak n suami kan... berpisah sementara utk masa depan yg lebih baik. k.izan doakan yg terbaik buat yuyu n family ye...

Cik Puan Fara said...

NAK LIKE LAH..
SBB MULA2 BACA I MISS U ANAK DAN MAK MERTUA?
PASTU BACA LAGI..
OOOO ANAK MAK MERTUA RUPANYA.
HAHAHAHA

Nadiah Sidek said...

masih belajar lagi ye yuyu? ambil bidang apa?