Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

September 12, 2012

entry tiba tiba

salam dan selamat malam semua blogger, nama saya yuyu, ingat saya lagi x? hiks

malam ni yuyu dh start bersiaran dari rumah no.39, tanjung malam. oh ok, esok dh nak balik kemaman jumpa little hafiz yang ensem dan papa yang ohsem. ok setop!


sibuk betul yuyu sejak ada anak plus jadi student ni ye..sampai belog ni terabai tanpa kasih sayang seorang ibu. org lain selamber je blh update hari2, ada anak jugak, keje lagi..ada jgk yang smbung study..  yuyu mmg betul2 x pandai nk bahagi masa antara hiburan lain dan famili. sungguh yuyu x tipu.


kadang2, yuyu dh ter "syok" sgt melayan fb sampaikan hafiz dtg tutup laptop yuyu sambil buat muka kesian. kejam kan yuyu? time tu baru la nak rasa bersalah sebab ber fb sampai lupa ada anak. hukhuk..


mcm mana ea ibu ibu yang lain bahagikan masa antara social dgn famili ni? ce ajor yuyu ni skit.. hihi..


tp bila yuyu pk2 balik, duk layan entry kawan2 sorang, yuyu rasa rugi kalau yuyu x menulis kenangan yang berlaku dalam hidup yuyu dan famili. sebab melayu yuyu ni mudah lupa.  manalah tahu nanti bila yuyu dh tua, masa tu bersantai2 dengan encik hubby tersayang, boleh la refresh balik semua memori dengan baca balik entry2 kat belog kan?


yuyu pun dh lama asyik jd silent reader je, x sempat nk tinggal jejak, nk komen2 entry kawan kawan semua. yuyu rindu nk buat semua tu.. 


lepas ni yuyu nk belajar uruskan masa betul2. dan ada sikit masa untuk blogging!! aktiviti feveret sebelum kawin dan sebelum ada anak.


ok, skrg masa untuk packing barang barang, esok nk balik kampung jumpa cinta hati ho ho ho..

bye, selamat malam sayang sayang semua.kalau suke , like la ;p

2 comments:

Zana Adieyza said...

dear, zana nak bagi tips pun x boleh sgt sebab zana x ada anak.. cuma apa yg zana rasa mmg kita kena bijak bahagikan masa.. kena tau mana perkara yg patut kita buat dulu..

cuba malam taip siap2 entry utk keesokkan harinya.. sekajap jer kot taip entry.. then weekend sambil layan tv, sambil balas komen2 kawan blog..

selamat membahagikan masa!

fiszah_pjo said...

hehe..luahan perasaan dr mommy yuyu..hehe..

nnti klu pzah turun tanjung malin ai roger u oke..hehe.tp ntah bila nk turun tak tau lagi..

pzah kt opis je boleh fb,blog..kt rumah mmg tak on laptop.hehe.fb tru hp je.tu pun sgt kurang.hp tu lebih atirah nk tgk gmbr animal.

if cuti, mmg takde update lgsung blog.kiki..

selamat belajar yuyu, enjoy ye balik kg nanti :)