Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

April 24, 2012

baby adik?

salam kesayangan semua,

hari ni yuyu bersiaran awal pagi sebab hari ni yuyu xde kelas pagi. makanya boleh la bersuka suki dari hari2 biasa.

ramai geng2 mommies yang seangkatan preggy dgn yuyu last year dah preggy balik. mmg yuyu tanak kawan la korang sume.. mana aci korang!! tak baik tau x tunggu kita.. kita nak baby adik jugak.

tapi... yuyu ada tanggung jawab lain.. kalau yuyu preggy dan bersalin masa dalam belajar ni, dapat cuti 2 minggu je.. yuyu x sekuat, x segagah ibu2 lain yang boleh pantang 2 minggu je pastu naik turun tangga g kelas..

jap nak menangis dalam hati.sobsssss :(

yuyu mmg x boleh blah betul tgk org preggy.. rasa macam nak balik rumah time2 tu jgk, pastu ckp ngan hubby.. nak baby adik!! hahahaha

 serious lol!

lambat pulak eh masa berlalu.. yuyu dah plan hujung tahun ni.. boleh stop merancang. ada rezeki dpt la memboyot lagi.. ngam2 habis praktikal boleh la bersalin dengan gembiranya.. horrey horrey..

:)kalau suke , like la ;p

5 comments:

fiszah_pjo said...

nak baby adik jugak..tp lom masa lagi la..lom cukup tabah nk jaga ramai bby..atirah pun sekarang tak nk ngn papa dia..teruks la mama cmni..nnti bby adik sape nk ulit plak kang..thun depan la kita same geng yuyu..

yuyu jannah said...

atirah tanak dgn papa ea..nk manja ngan mama sorang je ye..

yela pzah, x dpt nk ikut jejak mommies lain, kita geng tahun depan je la k

Siti Syuhada said...

nak baby adik gaks..!!!now da stop planning..harap2 dpt buat baby adik time kat krabi nnti..ahakkksss...

。+゚o。. Puan Dot . 。o+゚。 said...

yuyu.. sama la kite... nak jugak..tp husben tak mau lgi.. dia kata tgu akid besar sikit.. plus keadaan aku yg belom mengizinkan.. mungkin next year baru boleh di pikir kan..

fara said...

farrah pun nk jugek..
tak sabar, jelous tgk pya, rose, dll yg preggy blk dh tu.. hukhuk