Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

January 16, 2012

siksanya malam ni

tak tahu macam mana nak gambarkan perasaan yuyu sekarang ni.. 12hb 2 semakin dekat, yuyu takut nak hadapi hari tu dan hari hari yang akan datang... sobsob ;'(

macam mana mama nak tidur tanpa hafiz kat sebelah mama...mama nak cium pipi siapa?, dahi siapa? sebelum mama tidur..mama nak peluk siapa? ;'( .....

nanti siapa nk kejutkan mama tgh2 malam mcm skrg ni? tepuk2 badan mama mintak susu, mintak mama peluk????? ;'(

mama sedih....
mampu ke mama nak lalui semua ni nanti?
hafiz la nyawa mama, semangat mama...

apa mama nak buat bila mama free? bila mama xde kelas?balik kelas? mama xde hala tuju..balik bilik pun hafiz xde.. ;'( malam2 mama nak main, gurau dengan siapa?..

papa janji nak selalu bawak hafiz dtg jumpa mama kat sana nanti..tapi mcm mana.
siapa nk jaga hafiz masa dalam kereta..
mama tahu, papa cuma nak senangkan hati mama..

anak mama sayang,
mama x dapat tidur malam ni..
mama rindukan hafiz,

kalau hafiz faham perasaan mama, 
mama bukan sengaja bg hafiz tidur dengan tokmi..
tapi mama nk biasakan hafiz tidur dengan tokmi..
supaya bila mama pergi belajar nanti hafiz x nangis cari mama malam2..
mama x sangggup tgk hafiz nangis nak ikut mama masuk bilik td,
tapi mama terpaksa sayang..

x sampai sebulan lagi, 
mama akan pergi belajar,
mama akan cuba usahakan balik setiap minggu
untuk jumpa anak mama..
mama sayang hafiz..











segala-galanya untuk dia

kalau suke , like la ;p

10 comments:

Noli@Ibu Wafa said...

ala ciannye..sabar yer yuyu..noli phm cmner perasaan nk tggl anak nnt..saba tau...
.
p belaja setahun jer kn..plus prktikal ala kejap je tu..ni pon tuk hafiz gak nnt kn..saba tau..

Zana Adieyza said...

sabar yer dear.. demi masa depan keluarga, kena kuatkan semangat kan..

ada hikmah di sebalik pengorbanan ni.. mungkin kita x nampak dlm masa terdekat ni, mungkin hikmah tu lambat dtg.. apapun, zana doakan semuanya berjalan lancar k..

mommie yuyu said...

terima kasih Noli@Ibu Wafa, sedih sgt2..
yuyu selalu pujuk hati mcm tu jugak, setahun stgh je, plus dgn praktikal,cuti sem.. dan semuanya untuk hafiz..

tapi mmg x boleh nak tipu perasaan sendiri..bila fikirkan akan berjauhan dgn anak kecil..

tx again noli

mommie yuyu said...

terima kasih Noli@Ibu Wafa, sedih sgt2..
yuyu selalu pujuk hati mcm tu jugak, setahun stgh je, plus dgn praktikal,cuti sem.. dan semuanya untuk hafiz..

tapi mmg x boleh nak tipu perasaan sendiri..bila fikirkan akan berjauhan dgn anak kecil..

tx again noli

MyRule said...

Yuyu..berdasarkan pengalaman akak kan, mula2 tu memang sgt rindu. Tapi YUYU kena kuatkan ati tau. Ingat! YUYU buat sebab masa depan Hafiz gak. Memang dia kan nangis, cari YUYU..sebab dia BF kan? Just teruskan buat EBM kalau boleh ye.

Pasal travel tu, Hafiz reti duduk dalam carseat x? Kalau x reti boleh train dia dari sekarang. Ammar dulu memang duduk dalam carseat and travel berdua ngan hubby akak Melaka -sa-melaka. Kena cari masa yang sesuai. Time dia tido.

Tapi kena ingat tau..pengorbanan memang kena buat. YUYU kena prepare mental dan fizikal tau. The rest..good luck ye :)

naney said...

be strong dear..paham sgt perasaan tu..k.nana yg tgl hy semlm pun xkeruan huhuhu..if u need my help inform la..nk suh susukan apiz ke hehehe...anyway all the best kt sana..

iizla said...

alahai siannye hafiz nak kene tinggal. hafiz behave ehh, baru mama tak risau.

btw, pi belajar kat mn? org kemaman ke?

~YUN~ said...

sdihla yuyu..yun bc pn sebak sgt..hukhuk~

ciNDerella stRikEr said...

adoi...nk menitis air mata baca entry ni. nad yg anta kt bs time working hour pon rasa rindu & nk cpt2 je balik. saba ye. insyaAllah cpt masa berlalu nnt.

~ NANA ~ said...

sedihnye :( mestila berat hati kalo nk tinggalkan anak kn? apa2 pon bertabah la k...semoga pengorbanan ni tak sia2 :)