Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

January 3, 2012

siap 2 entry hari ini

baru je kejap yuyu x hapdet, dh mcm2 plak kelainan pada blogspot ni.eh, ke yuyu sorang je yang terasa?td nk add gadget x jumpa2 button nk add gadget.mane pegi eh?? ce cite ce cite.. pesal tiba2 amik tagline org ni...pusss pusss..


yuyu nak update mcm2 cerita lah dalam entry.biar pembaca loya2, pastu buat UPT test, pastu positif.suka x?suka x? hah?nak lempang yuyu lajulaju??janganla..baiklah skrg jugak yuyu berubah menjadi serius.


dear korang yang disayangi dan dicintai,


yuyu xtaula nk cakap yuyu ni kategori manusia yang macam mane.manusia comel ka?manusia cute ka?oh tidakkkkk..  sbnrnya kan, yuyu dh dapat tawaran untuk buat kursus DPLI ambilan khas GSTT untuk jadi cikgu tetap lagi hakiki. walaupun secara jujurnya, yuyu x brp  minat sgt kebidanan cikgu ni.tp yuyu tetap bersyukur sbb akhirnya yuyu akan dapat pekerjaan yang tetap dan mulia.. tapi kan....








yuyu dapat jauhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh(jauh sgt ke ni?)


UPSI.universiti pendidikan sultan idris. from KEMAMAN with love to TANJUNG MALIM sangat jauh.. jauhhhhh di dasar hatiku, ingin kuteriakkkkkk.. 


kalau yuyu masih bujang, single, ebeleber, mmg xde hal..tapi sekarang yuyu dah plural (eh blh guna x plural?plural kan untuk ramai..), yuyu ada encik S dan encik H. paling x boleh blah , bila kena berpisah dengan encik H..Hafiz syg, mama sedih ni, hafiz tau x????


walaupun berat rasa nk berpisah, tapi demi masa depan tanah air Hafiz, yuyu kena jugak..  xkan selama lamanya nak mengharapkan suami je. yuyu pun nk jugak menabur bakti wang ringgit untuk keluarga yuyu.x banyak pun, sikit at least ada..


jadi skrg, yuyu dah start ajar Hafiz minum fm..ssh jgk ye nk mengajor diorang ni minum fm.kena melabur dulu beli susu dan cuba, x sesuai cuba lagi, dan lagi dan lagi..lepas 3 kali cubaan, akhirnya Hafiz telah sebulat suara memilih isomil. lega sgt bila hafiz dh blh terima fm..skrg tgh layan breast engorgement..uwaaaaakalau suke , like la ;p

3 comments:

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

jauh jgk tu.hehe~ takpela, demi masadepan kan.=)

iizla said...

sy pon orang kemaman!!!
xjauh sangat la.skrg kan transport senang.

anyway, tahniah!!

wanie said...

yuyu.. wanie phm perasaan yuyu... wanie ..hubby kat kemaman.. wanie + anak kat KL.. x best pisah-pisah.. tp demi masa depan hafiz, masa depan keluarga.. kuatkan semangat...

Tahniah..