Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

April 10, 2011

nak sample clarins percuma??

hello hello semua, yuyu terjumpa satu lagi freebies ni, tapi freebies ni dia x hantar ke rumah korang. korang semua yang kena ambil di cawangan2 disediakan. 



nak sample CLARINS x? dulu yuyu pernah dapat satu sample clarins ni lepas shopping brg2 si manja kat SOGO.. skrg ni dapat lagi?ho yeahhh..

cara2 nya mudah saje. klik sini clarins free sample



like je Facebook clarins. make sure korang ada account facebook

klik start now 

klik trial

isi form dan tgu je email e-voucher untuk redeem sample clarins.senang!!
nak dapat brg free pun men klik klik je skrg ni kan?




selamat mencuba dan jangan terlambat.kang x sempat nak dapat brg free ni
kalau suke , like la ;p

1 comment:

Wan Adawiyah said...

yuyu,
* wah bestnye harus register nie utk dptkan samples free clarins...

* Nak tnye boleh x? cmne nak buat yg u buat nie ek (clarins free sample) then terus link ke website...cara nie sama dgn tag mbe 2 ek...xreti lor

* tq komen wan td almaklum lor bdk baru...dh buat pun cam u ckp...