Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

April 6, 2011

malassssssssssss





kenapa malas sangat ni? dari semalam perasaan malas mcm semakin membuak-buak pulak. jadi malas nk buat semua kerja.


-kemas bilik- malas
-lipat baju- malas
-makan- pun malas
-update blog -malas jugak.tp ni update jgk entry malas
-bw -maaf ye kawan2, hari ni jalan2 sikit je.xtau nape malas sgt
-siapkan sarung tilam si manja - hmmm malas malas malas (tapi satu set dah siap, ni masuk set ke dua).


x boleh jadi ni, lepas update blog, kena lawan perasaan malas. tak boleh perasaan durjana  malas yang x elok untuk diri sendiri dan si manja kat dalam ni. see, mama sanggup buat apa saja untuk kebaikan kamu syg.. ;)) stop merepek nuruljannah!! 


ok, ok hari ni dah masuk 6 April. nk start 
-jalan2 tgk participant untuk precious moment giveaway. alhamdulillah sambutan menggalakkan jugak.sape lagi nak join??? cepat!!! ada 4 hari je lagi ok sebelum tarikh tutup.


-pastu nk gerakkan mesin jahit tu.teruskan projek sarung tilam.


-akhir sekali. sila kemas bilik anda!! dah teruk sangat dh ni..hehehe.. 


oh ye, tadi sempat jalan2 kat blog khalis. dia bg tips untuk blogger ingat kita. kena bahasakan nama semasa menulis blog. jadi nak bahasakan apa ye.. jannah ke yuyu?? hmmm jap la nk fikir. teheeeee..




sayang anak mama ketat ketat!!! (ok saya sedang berangan sbb pg td pergi melawat kwn yang baru bersalin..how cute nur adriana batrisya)..


boleh x update guna kaki je, saya malas ni

kalau suke , like la ;p

4 comments:

Puan Kutu said...

dulu masa preggy pun mls.agaknya sebab penat tu yg jadi malas..tp kena lawan la perasaan tu..:)

nuruljannah sukhri said...

ye la kot mommie.skrg jadi malas sgt.tp kena lawan perasaan ni...nk baby rajin...weee

Rosie Rose said...

hak hak hakkkk yuyu malas sampai kuar belon ke???? comey arrr!!! hiks!

heppp jgn malas2, nanti kena babap!

nuruljannah sukhri said...

rosie rose :
hehe ok ok
x malas dh.. tu la, kalau eluar belon mcm tu mmg dh tahap kritikal punya malas tu..