Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

March 25, 2011

Blogshop

Selamat datang ke Blogshop baru saya 
Precious Yuyu
pelbagai barangan baby yang kiut miut dijual disitu. 
Selamat datang ye semua, datang cuci mata pun tak apa.
Terima kasih..


Klik gambar bwh ni untuk ke blogshop precious yuyu


kalau suke , like la ;p

15 comments:

mykhalis said...

comel je..tapi takde sape nak pkai lagik..hehe..kene tunggu hero khalis besar dulu le

zatil said...

wahhhh...yuyu dah ade blog-shop..okey..boleh tgk2 barang :)

nuruljannah sukhri said...

mykhalis ;
hero dh brp bulan??woahh ni mst baby lagi ni..nk tgk baby blh?

nuruljannah sukhri said...

zatil ;
hehe, minat la kak..sila la tgk

queen aida said...

nyah!larat agi ke mu ni nk mnjual...adoyai..

Mama Kembar 3 said...

good luck for your new bisnes... moga murah rezeki :-)

nuruljannah sukhri said...

QA ; Insyaallah.selagi ada tulang 4 kerat ni..kena la berusaha sikit.hehe

Mama Kembar 3 ; TQ mama,amin

.:Mrs. Engineer:. said...

chaiyok2 yuyu... :)

sy berkenan kt kasut PWS 02...bley nk order x?he3...

nuruljannah sukhri said...

MRS engineer ;
tx yanie

boleh2.nnt yuyu bgtaw cara2 pembayaran k

.:Mrs. Engineer:. said...

email sy ilyani.ruslan@gmail.com

:)

queen aida said...

ok gudluck eh..aku hanya bole pandang dn pendam segala perasaan...

Jieda said...

wahh..dah jadi tokei ye.semoga bisnes yang dijalankan akan success

nuruljannah sukhri said...

QA :
beli la untuk anak buah kesayangan tu

jieda ;
thanks jieda..baru merangkak ni

ibu qaleesya said...

waaa.. maju.. nnati ibu jenguk

*luv Syahnia* said...

kakk..tggu ain dah ada baby
nanti ain beli yea ,hihi

geram tgk brg2 baby..comel2 kan :)
gud luck dear