Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

March 5, 2011

hal NAMA

korang ada tak yang letak user nama kat facebook ke, belog ke twitter ke, hape2 la, gabung nama korang ngan hubby/ wife korang?
mesti ada kan? pelik ke tak benda tu ekh?
aku pun guna, biasa guna user/nick nama "nuruljannah sukhri"
nuruljannah = nama aku
sukhri = nama hubby
 sejak lepas kahwin guna user/ nick name ni.
tapi nak dijadikan cerita..

adalah sorang hamba allah ni( kawan FB adik perempuan aku) boleh panggil adik aku dengan nama "nurulfatin binti sukhri"... sengal sungguh..funny pun ada..mmg sengeh sorang je time baca tu..

pastu, bila fikir2 balik. untuk elak jadi kekeliruan gini lagi.tukar jela user/nick nama lepas ni.
guna nama penuh pulak

dipetik dari FB adik aku



takkan tengok jer, kelik la



kalau suke , like la ;p

2 comments:

Em's Family said...

akak punye blog adalah gabungan nama laki akak ngan akak 7 years back.. in 2003.. tp mase tu zmaan cintan cintun.. bile ingat balik tak kuasa pulak hahah

anyway, if you are interested to read about set bersalin Amway ke sini yer..

http://emmira.blogspot.com/2011/03/set-bersalin-amway-tropical-herbs.html

Thanks

Izan Ishak said...

kak izan tak buat camni takut org keliru. tp kawan2 k.izan ada je yg buat satu acc FB gabung husben n wife.