Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

March 24, 2011

Churp churp

Makin galak pulak aku bw akhir2 ni..seronok tgk geng2 blog semua duk tepek nuffnang, dan churp2... honestly, aku suke klik sume tu.ni bukan entri raih simpati ok. Cuma nak bagitau kat mereka yang belum ada churp churp tu, cepat2 la join sebelum terlambat. Nak2 pada blogger2 hebakkkk yang traffic mencecah ribu riban setiap hari. x rugi join churp2..kalau boleh siar nuffnang dgn heartbeat yang semakin kedekut tu (ke HB kedekut ngan aku je?)

meh nak shorlisted kan kelebihan churp

1) setiap klik akan dapat 2 posen. Churp2 selalu bagi lebih dari 3 iklan dalam satu masa.kadang2 sampai 8 iklan. cuba la kira kalau doposen kali 8? rm1.60 kan?tu kalau sorang klik..kalau 10 org?woahhhh gitu.
tapi earning aku x smpai rm10 pun lagi..
biasanya hari rabu ada wednesday bonus..setiap klik RM0.40..best kan?

2)churp2 ni mcm adik beradik nuffnang..kalau x pecaya tgk gmbr bawah
nampak x bukti???

3) Inivite kawan untuk join churp churp boleh dapat RM1.
mari join semua, klik CHURPCHURP untuk join. nanti saya tulun anda semua klik..
tak faham dh dengan HB..nk klik pun dh xde mood


kalau suke , like la ;p

4 comments:

mykhalis said...

berminat..tapi biarla dulu..hehe..nak sucikan blog dari iklan sebulan dua nie..hehe

Meja belajar untuk dapatkan 10A

Wan Adawiyah said...

org dh join tp xreti nak letak iklan mcm u kotak2 kecil2 2..mcm ner ek kasi ajar sket...h3h3h3

Wan Adawiyah said...

ok2 nie email wan sent ek code dia...wan_adawiyah84@yahoo.com..tq kerana membantu...muahhhh h3h3

zaza love zuki said...

jannah...zam pun dh join...nak ltk iklan cm jannah tu x reti...kan2...copy kan hahhahhaha