Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

February 11, 2011

siapa ada maklumat?

update laju2,cuma nak tanya and minta pendapat pasal private hospital untuk deliver nanti..
saya tinggal di Kemaman, Terengganu.
jadi private hospital terdekat yang saya tahu 
1)KMC (kuantan medical centre)
2)KSH (kuantan specialist hospital, alor akar)
3)al farabi (not sure nama sebenar)


ok, skrg boleh x sape2 yang ada maklumat saya nk 
~quotations bersalin normal / czer
~services
~dan apa je cerita yang korang tahu.


harap dapat membantu.
sebenarnya rezeki saya kot, company hubby baru je nk start covered maternity start march ni..alhamdulillah..kan saya kata rezeki dimana mana =)


klik tabung milo dan heartbeat saya...ngeeeekalau suke , like la ;p

1 comment:

.::MRS SUHAIDI::. said...

Jannah...hehe...mommy ni suke nyibuk okehh...

KSH kalau normal dalam RM3k, Farabi xsmpi RM2k,act kalau nk tau details,call je diorg...contact no google je...
ni org share contact no yg org ade:

KSH:09-5678588/5678376
Chong:09-5679757
Wy KO:09-5667805