Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

February 20, 2011

peluang memenangi blackberry torch 9800 smart phone

ini ialah sticky post sehingga 20 Februari 2011.sila scroll down untuk entri baru

contest ini hanya terbuka untuk semua pengguna blackberry.
dan akhirnya, saya sendiri x dapat join sbb duit nak beli blackberry x cukup2 lagi..tehee
korang yang pakai BB dan pengguna celcom prepaid plan, mst join contest ini..

hadiah yang menarik ; Blackberry Torch 9800 smart phone
cara2 nya ;
just subscribe to any daily Xpax blackberry prepaid plan (BBM, social or advance) 
and members will get 1 entry per day. ( senang kan?senang kan?)
cara2 mcm ni
klik untuk gambagajah

atau kelik celcom untuk maklumat lanjut

wish you luck,ok.

and do click me ok.
kalau suke , like la ;p

3 comments:

Yuyu Johanna said...

ala...yuy belum sign up lg HB ni.x sempat sebab bz aje.pasni nk wat jugak la! =)

btw,thanx sis coz introduce me about this. =)

nuruljannah sukhri said...

wc bx dear...biasala tu, nnt ada masa sign up la.pastu bgtahu k.snng nk g kelik

E K A said...

canne nak comment kat shout box tu.tak dapat lak tadi.ngeh ngeh ngeh...tadi ada bg doplohsen tuk beli lampin baby ;)