Daisypath Anniversary tickers

Daisypath Anniversary tickers

February 23, 2011

newborns tight

assalamualaikum semua blogger blogger best. macam mana hari rabu korang? bermula dengan senyuman sampai ke telinga x?hiiii. hari ni mood mengemas bilik skit. sbb dlm proses pindah sepenuhnya ke rumah my mom hujung feb ni. kemas2 ternampak shopping bag brg2 my lovely baby yang beli masa g KL baru ni/ teringat pasal tak jumpa2 lagi tights untuk newborn. puas kami jalan2 sekitar Mid, Maju Junction, Berjaya..semua xde jual newborns tight. hinggalah semalam masa keluar cari barang nk masak dengan hubby ada singgah satu kedai jual baju2 baby. zasssssss!




mata terus nampak sehelai newborn tight tergantung kat hanger. terus melompat kegirangan tanya pekerja kedai tu ada lagi yang lain x.sbb display tu warna soft pink..poor me darling.. ;( .tinggal sehelai lagi warna putih, tp ada pulak corak2 bunga. mmg x boleh la. beli jugak warna pink tu sbb corak polka dot je...terdesak. hiii
ssh nk jmpa.kalau x, nnt balik rumah mst menyesal. hubby pun kata ok la, budak kecik. xpela pink pun.


kawan2 blogger, ada x tahu mana2 online shop yang ada jual newborns tight??? share with pleaseeeeeeeeee.....



tabung nak beli tights ank mama


kalau suke , like la ;p

8 comments:

queen aida said...

ala siannye..klu la aku dpt bntu..dh search tenet lom??

jom r join segmen ni

**http://aidaatblog.blogspot.com/2011/02/cadangan-untuk-blogger-mude-baru.html

___Mrs Suhaidi___ said...

jannah...byk online jual tights...

jannah try tgk frenlist yan kt fb...act yan xbukak FB dah...huk huk...tgk yang name bb tu jannah try la survey...yg yan ingt penah beli ni link dia...

www.marshakidscollection.blogspot.com

www.dlittleprincess.blogspot.com

nuruljannah sukhri said...

QA ; xpe.moral support pun dh ok.segmen mende tu?jap nk tgk

nuruljannah sukhri said...

mrs suhaidi ;
hmm ok yan.thanks nnt jannah g tgk. bakpe x buka fb dh?

___Mrs Suhaidi___ said...

Uwaaa......en.hubby xkasik dh...

nuruljannah sukhri said...

mrs suhaidi ;
hmm xpela, actually blog ni lagi best. tp FB tu untuk tahu perkembangan kawan2 lama.kalau ikutkan jannah pun mmg nk dl8 lama dh.tp fikir2 nnt lost contact..biar je la

___Mrs Suhaidi___ said...

betul r jannah...pikir lame nk deactivate ke x...kt phone pun yan x login dh...so xtau menda2 r..:(...silap yan kot..byk shopping on9 sgt..:(...nk ber'blogger' je la tp follower x memberangsangkan...nk rajin2 blog-walking n join2 ape yg patut..:)...nk bt heartbeat x buat2 lg...

nuruljannah sukhri said...

buat la, nnt buat under jannah tau.klik banner Hb jannah pastu create acc. kalau ada mana xtau.tny la.
ow, hubby mrh psl tu ke?jannah kurang skit o9 shopping ni.tgk atas brg..setakat shawl2 gitu ok la.sbb biasa material mmg sama je mana2 pun..